Sommerhøjskole 6.-12. august 2018

Sommerhøjskole Vester Thorup Højskole

Tag ansvar i samfundet
ved at udforske din kreativitet

Se det foreløbige program her (pdf) og følg med i hvilke undervisere, foredrag og workshops der kommer til at være til sommerhøjskolen på  vores facebook-side
.

 

Download a5 flyer om sommerhøjskole (pdf)

Har du lyst til at tilbringe en uge midt i den rå natur ved Thorup Strand, tæt på skov, fiskerlaug og Vesterhavet? Vi inviterer til en sommerhøjskole på Vester Thorup Højskole. Fokus vil være samskabelse, kreativitet, iværksætteri, filosofi og forbindelse til naturen. I løbet af ugen har du mulighed for at deltage i fællesforedrag og vælge dig ind på forskellige kurser og workshops. Alt sammen faciliteret af dygtige og inspirerende undervisere fra kunst-, musik- og iværksætterverdenen.

Vi skal beskæftige os med hvordan vi bliver bedre til at realisere de projekter som gør os glade og giver vores liv mening. Vi vil arbejde med spørgsmål som:

  • Hvordan kan vi påvirke omverden og samtidig være med til at skabe de rammer vi drømmer om og ønsker at udfolde os i?
  • Hvad er kreativitet? Hvad bruger vi den til? Og hvordan kan vi tillade den at have en større plads i et travlt beskæftiget liv?
  • Hvilket ansvar har vi over for os selv og over for samfundet?

Kom og vær med fra mandag d. 6. til søndag d. 12. august

Det bliver hyggeligt og lokalt. Med udflugter til de smukke steder i Nordjylland. Bær og svampe, deling og udveksling. Roligt og spændende med nye perspektiver i friske bølger!

Denne SOMMERHØJSKOLE kommer til at være betydningsfuld for skabelsen af Vester Thorup Højskole, som snart åbner. Som deltager kan du være med til at sætte tydeligt aftryk i den nye verden som den kommende skole gerne vil udfolde. En højskole hvor vi ikke blot skal gå i Grundtvigs og Kolds fodspor, men også gå foran ved at sætte vores egne fodaftryk.

Tilmeld dig nu! Deltagerprisen er 500 kr inkl. overnatning og forplejning. Hvis du skulle have lyst og økonomisk mulighed for det, tager vi gerne imod donationer. Beløbet overføres til konto nummer 9135 0000193453 eller via Mobile Pay til Kirstine E. Kjeldsen på 22578505.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til Kirstine eller Mona på henholdsvis:

kirstinekjeldsen@gmail.com og monaebdrup@gmail.com 

Deltagerprisen er 500 kr inkl. overnatning og forplejning. Hvis du skulle have lyst og økonomisk mulighed for det, tager vi gerne imod donationer.