Blafferfortællinger

Vi har sendt vores elever hjem, og som resten af samfundet, så har coronaen nu midlertidigt sat en stopper for, at vi kan være sammen og mødes, som vi vil.

På Vester Thorup Højskole har lærere og elever i samarbejde med Blaffernationen udviklet et virtuelt alternativ til blafferiet, nemlig “Blafferfortællinger”, hvor vi kan dele de gode fortællinger fra landevejen.

Vi aner ikke, hvornår vi åbner højskolen igen eller hvornår, det igen bliver forsvarligt at komme rundt på tomlen, men vi ved, at blafferiet er noget af det, der skaber meningsfulde møder på tværs af de skel, der normalt opdeler os. Derfor samler vi fortællingerne her.

Vi samler fortællingerne

Her på siden samler vi de gode blafferfortællinger. Formålet er at sprede mod, tillid og nysgerrighed gennem fortællinger fra Vejkantsdanmark, så vi kan styrke og bibeholde udsynet i en tid, hvor vi skal holde afstand.

Ideen til projektet er opstået i samarbejde med elever og lærere på Vester Thorup Højskole, hvor Carsten fra Blaffernation bor og underviser. Mens eleverne er sendt hjem foregår undervisningen og morgensamlingerne digitalt via videokonferencer, og det er også det, vi vil bruge i dette projekt.

Vil du dele din blafferfortælling med os?

Hvis du har en fortælling, så laver vi et online møde og filmer samtalen. Tre spørgsmål, én optagelse og ud i verden her på siden.

Skriv til os på carsten@blaffernationen.dk, så aftaler vi nærmere om optagelse.

Blaffertur i Jammerbugt

I august 2019 var Blaffernationen på blaffertur med Vester Thorup Højskoles forstander. Du kan se en video fra turen herunder.