Fællesspisning på højskolen

Onsdag den 9. september 2020 kl. 18

Kære alle, der måtte have lyst!

I inviteres hermed til et fællesspisning på Vester Thorup Højskole. Vi laver en lækker menu af årstidens grøntsager, og starter med en præsentation af maden og fællessang fra højskolesangbogen.

Her er højt til loftet og plads til børn og glade dage. Højskolens elever og lærere deltager også i fællesspisningen, så hvis du har lyst til at høre lidt mere om livet på skolen, er det her en oplagt mulighed for at møde os alle. Eller en anledning til at nyde et gratis måltid med din familie og naboer – og slippe for opvasken!

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet. Skriv til kontor@vester-thorup-hojskole.dk senest den 7. september.

Efter fællesspisningen kan du vælge at deltage i vores bymøde om en klimavenlig landsbyhave, som finder sted efter fællesspisning.