Forstander

Anni Pedersen

36 år // cand.mag. i litteraturhistorie og retorik fra Aarhus Universitet

Anni Pedersen blev ansat som forstander i februar 2019. Anni har en baggrund som selvstændig tekstforfatter og kommunikationskonsulent i egen virksomhed, og derudover har Anni blandt andet arbejdet med undervisning og forskningsformidling om læring og digitale medier.

Et bæredygtigt liv

Som forstander vil Anni arbejde for, at vi skal begynde at tænke anderledes og se på vores forbrug på en ny måde. Vi skal tage klimaproblemerne alvorligt – men vi skal også huske nysgerrigheden og kreativiteten. Vi skal se mod fremtiden med optimisme, og på Vester Thorup Højskole vil vi arbejde for at give håb, viden og handlekraft til næste generation.

Bæredygtighed handler ikke kun om CO2 og klimaforandringer, det handler også om at spørge: hænger vores forbrug, økonomi samt arbejds- og privatliv sammen? Væredygtighed kan man kalde det. Bæredygtighed og væredygtighed følges ad, og på Vester Thorup Højskole skal der være plads til at diskutere, hvordan vi tilrettelægger vores liv, så vi samtidig gør det bedste for os selv, for vores samfund og for vores fremtid. Helt konkret betyder det blandt andet, at man her på skolen lærer og ser de gode eksempler i praksis: At maden er lokal og bæredygtig. At skolens transportformer er bæredygtige. At man reparerer i stedet for at smide ud.