Handelsbetingelser for lange kurser

Ved tilmelding modtager du i løbet af tre hverdage en bekræftelsesmail. Indenfor højst en uge modtager du en mail med praktiske oplysninger og en faktura. Inden for 8 dage fra modtagelsen af din faktura skal du venligst betale tilmeldingsgebyret på 1000 kr. samt betaling for den første måned, som en bekræftelse af dit ophold. Resten af dit ophold er forudbetalt og betales månedligt.

Under dit ophold på Vester Thorup Højskole kan du betale med MobilePay eller kontooverførsel.

Fortrydelse og afbud

Ved afbud senest fire uger før kursusstart refunderes betaling for den første måned, men ikke indmeldingsgebyret. Ved afbud mindre end fire uger før kursusstart gives ingen refusion. Du har dog altid en fortrydelsesret på fem dage fra dit køb.

Hvis du afbryder dit ophold på Vester Thorup Højskole i utide skal du betale ugen ud ud plus de efterfølgende fire uger. Dette gælder også, hvis du afbryder dit ophold på grund af brud på skolens regler.

Behandling af personoplysninger

Vester Thorup Højskole har brug for at indhente personoplysninger om dig i forbindelse med din tilmelding.

Vi anvender alene disse personoplysninger med henblik på at opfylde skolens forpligtelser som højskole. Når skolen indsamler personoplysninger og CPR-nr., så er det blandt andet for at kunne dokumentere holdstørrelse samt imødekomme højskolens forpligtelser over for Kulturministeriet i forhold til at kunne søge tilskud. Vi videregiver ikke personfølsomme oplysninger til andre.

Vester Thorup Højskole opbevarer stamdata til evig tid, da højskolen har en forpligtelse til dette for at kunne udstede et højskolebevis til en elev, der har været på et ophold på mindst 4 uger jf. højskolelovens § 15, stk. 5.

Vær opmærksom på, at du ved din tilmelding giver dit samtykke til, at Vester Thorup Højskole sender dig mails med information om din tilmelding og dit kursus. Vi sender ikke nyhedsmails eller lignende.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, udsolgte kurser, afvigelser fra det skrevne og afvigelser i forhold til vores billeder på hjemmesiden.

Brug af billedmateriale

Ved tilmelding giver du – uden yderligere samtykke – Vester Thorup Højskole lov til at offentliggøre billeder af højskolens aktiviteter med din tilstedeværelse, når blot der ikke tale om konkrete portrætbilleder, krænkende motiver eller motiver som på anden vis udnytter personerne på billedet. Du kan altid trække dit samtykke tilbage og bede om at få billeder fjernet. Vi eksponerer ikke nogen på hjemmesiden, sociale medier eller andre steder mod deres vilje. Vi vil derfor bestræbe os på at få billeder fjernet fra hjemmesiden og andre platforme hurtigst muligt, hvis det er et ønske.