Handelsbetingelser for korte kurser

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement eller kort kursus, kan du i visse tilfælde få noget af beløbet refunderet.

Hvis der er mindre end tre uger til at kurset afholdes, kan du ikke få beløbet refunderet. Hvis der er mere end tre uger til arrangementet afholdes, beholder vi 350 kr. i ekspeditionsgebyr samt eventuelt depositum og udbetaler resten til den oplyste konto.

Bliver et kursus eller arrangement aflyst fra højskolens side, så refunderes det fulde beløb naturligvis.

Betaling og bekræftelse af tilmelding

Ved tilmelding til de korte kurser modtager du en bekræftelsesmail, når vi har behandlet din tilmelding. Vi behandler din henvendelse så hurtigt som muligt, og indenfor højst tre arbejdsdage modtager du en mail med praktiske oplysninger og betalingsoplysninger.

Afbud og tilbagebetaling

Ved afbud senest 3 uger før kursusstart refunderes kursusprisen fratrukket 350 kr. (ekspeditionsgebyr). Ved afbud senere gives ingen refusion. Du har dog altid en fortrydelsesret på fem dage fra købsdatoen.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Du vil i tilfælde af aflysning kunne flytte din tilmelding til et andet kursus med ledige pladser eller få det fulde beløb retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved aflysninger. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt.

Behandling af personoplysninger

Vester Thorup Højskole har brug for at indhente personoplysninger om kursister i forbindelse med tilmelding.

Vi indhenter alene personoplysninger for at opfylde skolens forpligtelser som højskole. Derfor indsamler vi almindelige personoplysninger som fx navn, adresse, personnummer, telefonnummer og e-mail. Vi videregiver ikke personoplysninger.

Forbehold for fejl

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, udsolgte kurser, afvigelser fra det skrevne og afvigelser i forhold til vores billeder på hjemmesiden.

Fotografering og brug til offentliggørelse

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Vester Thorup Højskole må fotografere og bruge billeder af dig til medier og markedsføring, når blot der ikke tale om konkrete portrætbilleder, krænkende motiver eller motiver som på anden vis udnytter afbillede personer. Du kan altid trække dette samtykke tilbage ved din ankomst til skolen.

Ingen vil blive eksponeret mod deres vilje, så hvis du ønsker det, vil dit billede blive fjernet fra eventuelle platforme og lignende.