Handelsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement eller kort kursus, kan du i visse tilfælde få noget af beløbet refunderet.

Hvis der er mindre end tre uger til at kurset afholdes, kan du ikke få beløbet refunderet. Hvis der er mere end tre uger til arrangementet afholdes, beholder vi 350 kr. i ekspeditionsgebyr og udbetaler resten til den oplyste konto.

Bliver et kursus eller arrangement aflyst fra højskolens side, så refunderes det fulde beløb naturligvis.

Betaling og bekræftelse af tilmelding
Ved tilmelding til korte eller lange kurser modtager du en bekræftelsesmail, når vi har behandlet din tilmelding. Vi behandler din henvendelse så hurtigt som muligt og indenfor højst en uge modtager du en mail med praktiske oplysninger og betalingsoplysninger.

Afbud og tilbagebetaling ved korte kurser

Ved afbud senest 4 uger før kursusstart refunderer kursusprisen fratrukket 400 kr. (ekspeditionsgebyr). Ved afbud senere gives ingen refusion. Du har dog altid en fortrydelsesret på fem dage.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Du vil i tilfælde af aflysning kunne flytte din tilmelding til et andet kursus med ledige pladser eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved aflysninger. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt.

Afbud og tilbagebetaling ved lange kurser
Ved tilmelding til de lange kurser betaler du et tilmeldingsgebyr på 1000 kr. Du har en fortrydelsesret på 5 dage fra tilmelding. Ved framelding mindre end 4 uger før kursusstart, skal du betale første rate af kursusbetalingen.
Efter du er startet på skolen er der 4 ugers opsigelsesvarsel. Du skal altså betale for indeværende uge plus 4 uger. Dette gælder også, hvis du afbryder dit ophold på grund af brud på skolens regler. Du får dog ikke penge tilbage inden for de første 8 uger.

Behandling af personoplysninger
Jyderup Højskole har brug for at indhente personoplysninger om elever og kursister i forbindelse med tilmelding.

Vi indhenter alene personoplysninger for at opfylde skolens forpligtelser som højskole. Derfor indsamler vi almindelige personoplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer, e-mail, nationalitet, uddannelsesforhold og andre nødvendige oplysninger for at drive skoletilbuddet. Derudover indhenter vi også CPR-nummer (gælder ikke korte kurser før 2020) for at kunne opfylde vores forpligtelser som højskole. Vi videregiver ikke personoplysninger.

Skolen opbevarer data om elever på kurser, der er længere end 4 uger, da højskolen har en forpligtelse til at kunne udstede højskolebevis jf. højskolelovens § 15, stk. 5.

Forbehold for fejl

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, udsolgte kurser, afvigelser fra det skrevne og afvigelser i forhold til vores billeder på hjemmesiden.

Fotografering og brug til offentliggørelse

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Vester Thorup Højskole må fotografere og bruge billeder af dig til medier og markedsføring, når blot der ikke tale om konkrete portrætbilleder, krænkende motiver eller motiver som på anden vis udnytter afbillede personer. Du kan altid trække dette samtykke tilbage ved din ankomst til skolen.

Ingen vil blive eksponeret mod deres vilje, så hvis du ønsker det, vil dit billede blive fjernet fra eventuelle platforme og lignende.