Koncert med Henkiller + Jonas Kjær Ringtved

14. september kl. 20

Billet 20 kr. – KØB BILLET

Jonas Kjær Ringtved

Jonas Kjær Ringtved spiller normalt med bandet Salvia, men her får vi lov at opleve ham solo. Med sin akustiske solooptræden udfolder Jonas et fortællende og personligt sangunivers, som publikum hurtigt fanges i gennem sin sprøde stemme og guitar som følgesvend. Det er blødt og kraftfuldt på samme tid. Glæd jer til at opleve Jonas!

Henkiller

Henkiller efterlader et blodigt spor af hedonistisk 60’er og 70’er rock på nye plader.

I deres hårdtslående og melodiøse univers, bliver grænserne udvisket mellem helligt og profant og genrens spilleregler bøjes og brækkes.

En harmonisk rockgruppe, der på euforisk vis tryllebinder og fodrer koncertgængerne med ørehængere, og er blevet beskrevet af branchefolk fra bl.a. SPOT festival som ”et lovende band man bestemt vil høre mere til.”

Henkiller har spillet shows i både København, Århus og Aalborg mf. og vinder af den vestdanske finale i 2017 i musikkonkurrencen Emergenza samt finalist i den dansk-nordiske finale. Deres musik og sceneshow egner sig både til energisk dans og den stille musikalske oplevelse, og går derfor hånd i hånd med både kolde øl og cocktails.

Bandet består af Jake Hubert – guitar & vokal, Mads Lund – guitar, Linus Holst – Bas og Rasmus Holst – trommer.

Om arrangementet

Vi sælger øl, vin og vand til arrangementet, og vores gæster er velkomne til at blive hængende efter arrangementet. Det er også muligt at købe overnatning på skolen i forbindelse med arrangementet.

 

KØB BILLET LYT TIL HENKILLER