Højskolerabat til Den Fri Lærerskole

Vester Thorup Højskole er en aktivistisk højskole der sætter fokus på bæredygtighed inden for både de indre og de ydre aspekter af livet.

På Vester Thorup Højskole giver vi lige nu rabat til dig, der gerne vil bruge din tid efter sommerferien på et meningsfuldt højskoleophold.

Vi ved, at I på Den Frie Lærerskole arbejder med mange af de samme aspekter, som vi også har fokus på hos os. Derfor giver vi 20% rabat på vores næste lange kursus fra 16. august til 19. december 2020 til alle på Den Frie Lærerskole. Det vil sige, at du kan gå på højskole til 1280 kr. om ugen i stedet for 1600 kr. om ugen.

Early Bird – 30% rabat

Hvis du tilmelder dig inden 1. juni giver vi faktisk 30% rabat på hele det næste lange ophold fra 16. august til 19. december 2020.

Hvem er Vester Thorup Højskole?

Vi er en ung højskole, der arbejder med selvforsyning og grønt iværksætteri. Vi ligger midt i den smukkeste natur i Nordjylland, hvor vi er i gang med at bygge et samfundslaboratorium, hvor du skal være med til at skubbe kærligt på i forhold til den grønne omstilling. Kig på resten af hjemmesiden eller kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Coronavirus og højskole

Er du bekymret for at tilmelde dig, hvis nedlukningen fortsætter eller vi slet ikke må lave højskole efter sommerferien?

Hvis højskolerne skulle risikere at forblive lukket eller blive lukket ned igen efter sommerferien, så får du selvfølgelig din fulde indbetaling refunderet. Hvis opstarten på dit tilmeldte hold bliver flyttet på grund af coronavirus, så skal du på samme vis selvfølgelig kun betale for de uger, hvor du rent faktisk befinder dig på skolen.

Du risikerer altså ikke at miste din indbetaling, og du kan derfor trygt tilmelde dig et langt kursus på Vester Thorup Højskole.

Tilmelding

Før 1. juni – 30% rabat

Du benytter din rabat ved at skrive “Byttemarked 30%” i kommentarfeltet, når du tilmelder dig. Derudover må du gerne skrive tre linjer om hvad du har lavet som engageret hos Byttemarked.nu og hvordan du måske kan bruge det hos os.

Efter 1. juni – 20% rabat

Du benytter din rabat ved at skrive “Byttemarked 20%” i kommentarfeltet, når du tilmelder dig. Derudover må du gerne skrive tre linjer om hvad du har lavet som engageret hos Byttemarked.nu og hvordan du måske kan bruge det hos os.Tilmelding