Højskolerabat til Greenpeace

På Vester Thorup Højskole er vi meget vilde med folk, der engagerer sig, arbejder frivilligt, aktivistisk og har ambitioner om at gøre verden til et bedre sted.

Derfor giver vi 20% rabat på vores næste lange kursus fra 16. august til 19. december 2020 til alle, der er engagerede i Greenpeace. Derudover donerer vi yderligere 10% af ugeprisen til Greenpeace. Det vil sige, at du kommer på højskole til 1280 kr. om ugen i stedet for 1600 kr. om ugen, og at du gennem Vester Thorup Højskole donerer 2880 kr. direkte til Greenpeace.

Hvem er Vester Thorup Højskole?

Vi er en ung højskole, der arbejder med selvforsyning og grønt iværksætteri. Vi ligger midt i den smukkeste natur i Nordjylland, hvor vi er i gang med at bygge et samfundslaboratorium, hvor du skal være med til at skubbe kærligt på i forhold til den grønne omstilling. Kig på resten af hjemmesiden eller kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Coronavirus og højskole

Er du bekymret for at tilmelde dig, hvis vi slet ikke må lave højskole efter sommerferien?

Hvis højskolerne skulle risikere at blive lukket ned igen efter sommerferien, så får du selvfølgelig din fulde indbetaling refunderet. Hvis opstarten på dit tilmeldte hold bliver flyttet på grund af coronavirus, så skal du på samme vis selvfølgelig kun betale for de uger, hvor du rent faktisk befinder dig på skolen.

Du risikerer altså ikke at miste din indbetaling, og du kan derfor trygt tilmelde dig et langt kursus på Vester Thorup Højskole.

Tilmelding

Du benytter din rabat ved at skrive “GREENPEACE” i kommentarfeltet, når du tilmelder dig. Derudover må du gerne skrive tre linjer om hvad du laver hos Green Peace, og hvordan du måske også kan bruge den erfaring hos os.