Højskolerabat til Nature Tours

Vester Thorup Højskole er et hverdagslaboratorium for grøn omstilling generelt, men vi har mange fælles overlap med Nature Tours. Vi har både valgfag i Klimavenlig Turisme og hovedfaget Grønt Laboratorium og en temauge, hvor vi konkret arbejder med grøn turisme, og her vil bruge viden og indspark fra Nature Tours. Vi arbejder hen imod et mere fast samarbejde ud fra fælles værdier.

Derfor giver vi 20% rabat til dig på vores næste lange kursus fra 16. august til 19. december 2020, hvis du har været ude at rejse med eller har været aktiv i arbejdet omkring Nature Tours. Derudover donerer vi yderligere 10% af ugeprisen til Nature Tours. Det vil sige, at du kommer på højskole til 1280 kr. om ugen i stedet for 1600 kr. om ugen, og at du gennem Vester Thorup Højskole donerer 2880 kr. til Nature Tours.

Hvem er Vester Thorup Højskole?

Vi er en ung højskole, der arbejder med selvforsyning og grønt iværksætteri. Vi ligger midt i den smukkeste natur i Nordjylland, hvor vi er i gang med at bygge et samfundslaboratorium, hvor du skal være med til at skubbe kærligt på i forhold til den grønne omstilling. Kig på resten af hjemmesiden eller kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Coronavirus og højskole

Er du bekymret for at tilmelde dig, hvis vi slet ikke må lave højskole efter sommerferien?

Hvis højskolerne skulle risikere at blive lukket ned igen efter sommerferien, så får du selvfølgelig din fulde indbetaling refunderet. Hvis opstarten på dit tilmeldte hold bliver flyttet på grund af coronavirus, så skal du på samme vis selvfølgelig kun betale for de uger, hvor du rent faktisk befinder dig på skolen.

Du risikerer altså ikke at miste din indbetaling, og du kan derfor trygt tilmelde dig et langt kursus på Vester Thorup Højskole.

Tilmelding

Du benytter din rabat ved at skrive “NATURE TOURS” i kommentarfeltet, når du tilmelder dig. Derudover må du gerne skrive tre linjer om dit engagement hos Nature Tours, og hvordan du måske også kan bruge den erfaring hos os.