Højskolerabat til spejderne

På Vester Thorup Højskole er vi meget vilde med folk, der er engageret i spejderbevægelsen. Og vi er ligeglade med om du er grøn, blå eller what ever.

Derfor giver vi 20% rabat på vores næste lange kursus fra 16. august til 19. december 2020 til alle, der der er engageret i en af de danske spejderbevægelser. Det vil sige, at du kan gå på højskole til 1280 kr. om ugen i stedet for 1600 kr. om ugen.

Coronavirus og højskole

Er du bekymret for at tilmelde dig, hvis vi slet ikke må lave højskole efter sommerferien?

Hvis højskolerne skulle risikere at blive lukket ned igen efter sommerferien, så får du selvfølgelig din fulde indbetaling refunderet. Hvis opstarten på dit tilmeldte hold bliver flyttet på grund af coronavirus, så skal du på samme vis selvfølgelig kun betale for de uger, hvor du rent faktisk befinder dig på skolen.

Du risikerer altså ikke at miste din indbetaling, og du kan derfor trygt tilmelde dig et langt kursus på Vester Thorup Højskole.

Tilmelding

Du benytter din rabat ved at skrive “Spejder 20%” i kommentarfeltet, når du tilmelder dig. Derudover må du gerne skrive tre linjer om hvad du har lavet som spejder, og hvordan du måske også kan bruge den erfaring hos os.