Hvad er et langt kursus på VTH?

Som elev på vores lange kursus bor du på skolen i 3 eller 5 måneder. Du skal minimum være 17 1/2 år, når du starter på skolen.

Faget Grønt Laboratorium er vores hovedfag, der er fælles for alle elever på det lange kursus. Derudover sammensætter du selv dit skema ud fra vores valgfag. Du vælger dine valgfag, når du er startet på højskolen og er blevet grundigt introduceret til indholdet og underviserne.

Vi er en ung højskole, som har haft sit første lange hold i foråret 2020. Vi er en nærværende og personlig højskole med plads til 45 elever. Vi ser det som en af vores helt store styrker, at der er god plads til at vores elever kan folde sig ud, gøre sin indflydelse gældende og lære hinanden rigtigt at kende.