Hvad er et langt kursus?

Som elev på vores lange kursus bor du på skolen i 5 måneder (forår 2020: 12. januar – 6. juni). Du skal minimum være 17 1/2 år, når du starter på skolen.

Vi har ikke linjer, du skal vælge mellem – vi er en højskole, som målrettet arbejder med selvforsyning, grønt iværksætteri, landsbyliv og udeliv i vild natur.

Faget Grønt laboratorium er fælles for alle elever på det lange kursus. Derudover sammensætter du selv dit skema ud fra vores valgfag. Du skal ikke vælge valgfag på forhånd, men vælger dem efter du er startet på skolen og er blevet grundigt introduceret til indholdet og underviserne.

I foråret 2020 kan du blive del af vores allerførste elevhold på det lange kursus. Vi er et kompetent lærerteam, som tripper for at komme i gang, og vi er fyldt op til randen af skabertrang, projektiver og lyst til at dele det hele med dig! Som elev på det første lange kursus, kommer du til at ride med på vores opstartsbølge, men selvom alt er nyt, så har vi allerede partnerskaber med lokale eksperter, så du er sikret, at netop de valgfag, du brænder for, bliver oprettet.

Det lange kursus består af