Medlemsrabat

Tilmeld dig inden den 10. juli og få 25% rabat på et helt højskoleophold med faglighed, fordybelse og fællesskab.

Et højskoleophold på Vester Thorup Højskole koster 1600 kr. om ugen og varer 20 uger. Din pris er 1200 kr. om ugen. Det giver en besparelse på 8000 kr. for hele opholdet. Betalingen for opholdet er månedlig.

Rabatkode

Brug din rabatkode. Skriv “Folkekirkens Nødhjælp 25%” i tekstfeltet “Andet”.

TILMELD

Arbejd med det, du interesserer dig for

På Vester Thorup Højskole vil der også være god plads til, at du kan arbejde med det linjefag og de valgfag, der interesserer dig mest. Hvis du vælger hav- og fiskerilinjen kommer du til at lære en masse om fiskeri, og du kommer ud på havet og prøver det af i praksis. Der vil også være mulighed for at snuse til traditionelt bådebyggeri på det lokale skibsværft.

Vælger du den kreative linje, kommer du til at arbejde teoretisk, praktisk og udførende med enten musik, litteratur eller billedkunst. Du kan også sammensætte dit skema, så du kommer til at arbejde med flere af fagene.

Valgfagene byder blandt andet på MTB – filosofi – retorik – naturens spisekammer – psykologi – outdoor og friluftsliv – øl- og ciderbrygning.

Grøn omstilling, kreativitet og iværksætteri

Som elev på Vester Thorup Højskole har du mulighed for at fokusere på flere forskellige områder, mens du er elev på højskolen. Hverdagen på Vester Thorup Højskole vil være præget af, at vi lever grønt og bæredygtigt. Elever og lærere vil i fællesskab bruge højskolen som en platform, hvor vi sammen undersøger, hvordan man omsætter sin viden til handling og laver grøn omstilling i praksis. Vi skal blandt andet undersøge mad, transport, forbrug og energiforsyning – og vi inviterer dig til at være med og byde ind.

Tilskud til opholdet

Selvom vi giver dig en rabat på opholdet, så kan det stadig godt være, at du er berettiget til at få et tilskud fra din hjemkommune. Hvis du er ledig under 25 år eller du er kontanthjælpsmodtager, så kan det også være, at du kan få et tilskud. Læs mere på https://www.hojskolerne.dk/om-hoejskole/hvad-koster-det/kan-man-faa-tilskud/

Du er meget velkommen til at kontakte skolens forstander Anni Pedersen, hvis du har brug for hjælp til at søge tilskud, eller du har spørgsmål til opholdet eller lignende.

Anni Pedersen
Email: ap@txthv.dk