Medskab dit højskoleophold

Hver uge har vi sat tid af i skemaet til en aktivitet, som vi kalder “Medskab dit eget højskoleophold”.

Her skal du og de øvrige elever være med til at definere, hvordan vi laver et godt højskoleophold. Vi vil gerne gøre jer elever til medskabere af højskolen, hvor I både har indflydelse på jeres hverdag her og nu, men også på hvordan den her højskole skal se ud i fremtiden.

Vi snakker om den interne organisering på holdet, hvor I selv udvikler retningslinjer for jeres samvær. Derudover bliver hvert hold inddelt i nogle mindre hjemmegrupper, som mødes fast. Organisering og strukturering af hjemmegrupperne aftales i fællesskab.

Medskab dit højskoleophold handler om indflydelse og medbestemmelse: Er der nogen af jer elever, der har lyst til at lave elev-workshops, hvor I selv står for at arrangere aktiviteter? Skal der være et festudvalg? Hvilke arrangementer og foredragsholdere skal vi booke til vores offentlige foredragsaftener? Er der en praksis på skolen, der skal laves om? Og sidst men ikke mindst, så er jer elever også med til at planlægge dele af studieturen til Berlin.