Medskaberhøjskole

Bliv medskaber og vær med til at skabe et højskoleophold ud over det sædvanlige.

Som medskaber på Vester Thorup Højskole går du på højskole til den lukrative pris på 500 kr. om ugen. Medskaberrabatten gælder for 1. marts til 19. juni 2020. Det vil sige 15 uger til 7.500 kr.

Højskole på særlige vilkår

Vester Thorup Højskole arbejder hen imod at blive en almen folkehøjskole, som en del af Folkehøjskolernes Forening. På det første hold i foråret 2020 modtager højskolen ikke statsstøtte, og kurset fra januar til juni 2020 er derfor ikke omfattet af loven for folkehøjskoler.

Læs Hvad er en højskole? hos Folkehøjskolernes Forening Danmark.

Hvad er en medskaber?

Som medskaberelev på Vester Thorup Højskole bliver du en del af at starte en hel ny højskole. Vi skal udvikle og skabe en højskolehverdag sammen. Det bliver et helt almindeligt ualmindeligt højskoleophold.

Udover at du modtager almindelig højskoleundervisning, så kommer du også til at lære værksætteri, projektplanlægning, event making og kreativt lederskab – og udføre det i praksis. Vi skal også bygge verdens bedste pizzaovn og i gang med at anlægge højskolens gårdhave.

Vi leder efter dig, der er proaktiv og gerne vil være med til at starte noget nyt.

Som medskaber følger du højskolens skema og hverdag med undervisning og køkkentjanser, men du er derudover også involveret i at arbejde på at få højskolen i gang. Vi skal sammen skabe en hverdag i et kreativt fællesskab, hvor vi skal have det sjovt, vi skal bygge og vi skal lære. Det betyder, at du skal være indstillet på at tage et medansvar for at skabe et godt ophold for dig selv og dine højskolekammerater, hvor vi eksperimenterer og afprøver vores koncepter.

Der er kun plads til 20 elever. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Motiveret ansøgning

Send os en tekst på omkring 10-15 linjer eller en kort video, hvor du fortæller os lidt om dig selv, hvad du brænder for og hvad du kan bidrage med. Vi tror på, at alle har noget at bidrage med – og det skal vi bruge. Derfor skal du fortælle os, hvad du kommer med? Har du lavet film, har du bygget et bihotel eller er du god til at bage boller? Vi sætter vidensdeling højt, så vores tanke er at inddrage alle medskaberes ressourcer, så at 1+1 kommer til at give 8.

Send din mail til forstander Anni på anni@vester-thorup-hojskole.dk. Husk at give os dine kontaktoplysninger og telefonnummer.

Se skolen før du bestemmer dig

Kontakt os for at lave en aftale om en rundvisning, hvis du har lyst til at se skolen.

Handelsbetingelser for lange kurser