Pit-stop fra studiet

Er du i gang med et studie, mellem studier eller lige blevet færdig? Er du træt af studie- og karriereræset, og vil du prøve noget andet, mens du får tanket op på energi og inspiration?

Kom og prøv dine faglige og sociale skills af i praksis, mens du får nye venner og har det sjovt. Vi vil gerne være en tiltrængt kæp i hamsterhjulet og samtidig skubbe på for den grønne omstilling – sammen med dig.

På Vester Thorup Højskole kan du leve for 3.920 om måneden (980kr/uge)

Alt er inkluderet: Kost, logi, foredrag, koncerter og andet kultur- og festgods, som vi arrangerer i fællesskab. Dog ikke øl til 5 kr i Greta ThunBAR (elevbaren) og slik fra Lokalbrugsen.

Lav lige et hurtigt regnestykke: Hvad er din husleje? Hvor meget bruger du på mad om måneden? Fritidsaktiviteter som fx koncerter, foredrag og sport?

Ugeprisen med pit-stop-ordningen er 980 kr. om ugen – det vil sige 3920 kr. om måneden. Hvis du kan fremleje din lejlighed (der er boligmangel i alle studiebyer), hvordan ser regnestykket så ud? Inkluderet i ugeprisen er fuld kost og logi, dejligt 2-mandsværelse, spændende undervisning, oplevelser tæt på skov og haw og (måske) venskaber for livet.

Hvad så nu?

Næste hold starter den 16. august – men hvis du ikke kan nå det, så kontakt os for at høre mere. Ring til os, så hjælper vi så godt vi kan.

PS: Hvis du lige er blevet færdig med dit studie og er lidt rådvild, så ring til os. Du kan fx få halvdelen af dine dagpenge med på højskole inden for de første 6 mdr. efter endt uddannelse.

Hvordan bruger vi naturen?

Præsentation af kernefag