Arbejdsrefugium ved skov og hav

Trænger du til arbejdsro?

Vester Thorup Højskole tilbyder arbejdsstationer til forfattere, kunstnere, iværksættere, studerende eller andre, der trænger til et arbejdsophold med fred og ro.

Faciliteter

Et skriveophold på Vester Thorup Højskole koster 250 kr. pr. overnatning og inkluderer eneværelse, arbejdsstation, fuld forplejning samt gratis te eller kaffe.

Du vil desuden have mulighed for at deltage i nogle af skolens arrangementer og aktiviteter, som fx morgensamling, foredrag etc.

Mens du er på skolen, er du en del af højskolens, lærernes og elevernes hverdag. Vi spiser sammen, snakker sammen og deler vores dag med hinanden.

Sengetøj

Du skal selv medbringe dyne, pude, sengetøj og håndklæde. Hvis du ikke har mulighed for det, så kan du leje af skolen for 100 kr. ekstra.

Hvem er vi?

Vester Thorup Højskole er en nystartet højskole, der arbejder med selvforsyning, iværksætteri og grøn omstilling. Vi er i gang med at bygge et grønt samfundslaboratorium, hvor vores elever skal skubbe kærligt på for den grønne omstilling og et bæredygtigt hverdagsliv.

Området

Vester Thorup Højskole ligger naturskønt ved Jammerbugten i Nordjylland, tæt på Thorupstrand, som du måske kender fra tv-serien ”Gutterne på kutterne” på TV2. I landsbyen Vester Thorup er der en rigtig fin Lokalbrugs, som ligger tre minutters gang fra højskolen.

I Vester Thorup er der desuden et røgeri, der sælger røget fisk, og der er fem km. til Thorupstrand, hvor du kan se de karakteristiske fiskekuttere, som området er kendt for. Ved Thorupstrand er der et fiskehus, hvor du i sommerhalvåret kan købe frisk fisk og forskellige lækre frokostretter.

Transport

Hvis du rejser med offentlig transport, så stopper bus 70 i Vester Thorup. Det kan også være en mulighed at kigge i Facebookgruppen ”Lift: Aarhus – Randers – Aars – Fjerritslev”, hvor der tit er mulighed for at få et billigt lift til Fjerritslev. Du kan også tjekke GoMore eller blaffe herop.

Er I flere?

Det er mulig at være flere, der søger om en plads sammen – det kan fx være, at din organisation er i gang med at udvikle på strategien eller I er i gang med at skrive en fondsansøgning. Eller måske har I et fælles projekt eller en gruppeeksamen, der kan drage nytte af at komme ud af de vante rammer?

Fortæl om dit projekt

Mens du er hos os vil vi gerne høre om dig og dit projekt, og vi vil derfor invitere dig til at præsentere dig selv og dit arbejde for eleverne. Vi synes det er meningsfuldt, at eleverne hele tiden bliver præsenteret for forskellige perspektiver og forskellige måder at tilrettelægge et arbejdsliv på. Hvis det giver mening for dit projekt, så kan det også være, at du kan lave en workshop eller lignende for eleverne.

Få en plads

Vi er ikke interesserede i at få en ansøgning. Fortæl lidt om dig selv, og hvad du skal arbejde på, mens du er hos os. Skriv hvor mange dage og hvilke datoer, du gerne vil have en plads. Og gør det gerne forholdsvist kort. Send din mail til kontor(@)vester-thorup-hojskole.dk.