Få en rundvisning

Den 26. maj, den 30. maj og den 29. juni er der rundvisninger på Vester Thorup Højskole.

Til rundvisningerne kan du komme til at se højskolen, omgivelserne, møde forstanderen, høre om fagtilbud og få svar på alle dine spørgsmål. Det vil være muligt at få en rundvisning hele dagen, men vi forsøger at samle folk i grupper. Vi kontakter dig med nærmere oplysninger om tidspunkt, når du har tilmeldt dig.

Hvis du gerne vil have en rundvisning, men ikke kan på nogle af rundvisningsdagene, så kan du komme med alternative forslag i tilmeldingen herunder. Kom med et forslag, så finder vi ud af noget.

Samkørsel og opsamling

Vi vil forsøge at arrangere samkørsel blandt deltagerne på de forskellige rundvisningsdage. I tilmeldingsskemaet kan du angive, om du har plads til at give et lift eller om du søger et lift. Du er også velkommen til at skrive til os og høre om mulighederne for at blive hentet i nærliggende byer, hvis det kan gøre din transport nemmere.

Vi betaler din transport

Hvis du kommer og besøger os, så vil vi gerne hjælpe dig med dine transportudgifter. Vi dækker transportudgifter op til 500 kr. ved fremvisning af billet eller kvittering.

Book en rundvisning
Notér evt. dine ønsker til tidspunkt på dagen.