Skaf en elev og få en gratis uge i arbejdsrefugium

Vi er to tidligere OØ’ere, der er i fuld gang med at starte Vester Thorup Højskole. Louise Meldgaard, som blev færdig i 2016 og Carsten Theede i 2011. Vi har brug for hjælp.

Du kan hjælpe os med at starte Danmarks nye grønne højskole ved at skaffe en elev til det næste hold august 2020. For den hjælp får du en uges gratis ophold i vores arbejds- og skriverefugium her på højskolen. Her kan du skrive på din bog, lave den fondsansøgning eller bare komme helt ned i gear her tæt ved haw, skov og fjord og samtidig deltage i aktiviteter på højskolen som foredrag, fester og lignende. Måske kunne du også selv holde en morgensamling om din indsigt, din pasion eller dit projekt. 

Hvem er Vester Thorup Højskole?

Vi er en ung højskole, der arbejder med selvforsyning og grønt iværksætteri. Vi ligger midt i den smukkeste natur i Nordjylland, hvor vi er i gang med at bygge et samfundslaboratorium, hvor eleverne skal være med til at skubbe kærligt, nysgerrrigt og aktivistisk på i forhold til den grønne omstilling. Se mere på facebook eller på instagram

Vi arbejder grønt og aktivistisk. Fx med de her to events, hvor vi smadrede et kaffebord i vandkanten og da vi i maj 2020 kørte Sig det med fisk-kampagne for at sætte fokus på havmiljøet her i Skagerak. 

Om opholdet

En gratis uge i Vester Thorup Højskoles arbejdsrefugium løber fra søndag til søndag og består af et eneværelse, arbejdsstation, fuld kost og logi, gratis te og kaffe samt adgang til alle skolens arrangementer i løbet af ugen.

Eneste betingelse for at kunne fuldføre opholdet er, at vi kommer i gang til august 2020, hvor der minimum skal være 30 elever. Men vi er godt på vej, og du kan lokke med Early Bird-rabat på 30% indtil 1. juni og en generel OØ-rabat på 20% derefter (som kun I kan give) ved at fortælle om os I jeres netværk.

Sådan gør du

Fortæl potentielt kommende elever om vores højskole, og del linket til tilmeldingen herunder med dem.

Ved tilmelding skal de skrive dit navn, din emailadresse samt ordet OPLEVELSESØKONOMI i kommentarfeltet.