Skriverefugium ved Vesterhavet

Trænger du til arbejdsro?

Har du et skriveprojekt, skal du skrive opgave, har du eksamenslæsning – eller har du bare brug for arbejdsro?

Vester Thorup Højskole tilbyder arbejdsstationer til studerende, kunstnere, forfattere eller andre, der trænger til et skriveophold i smukke omgivelser.

Faciliteter

Et skriveophold på Vester Thorup Højskole koster 50 kr. pr. dag og inkluderer værelse, skrivebord, opholdsrum, fitnessrum, hyggelige udendørsarealer, adgang til bade- og køkkenfaciliteter, køleskab og masser af fred og ro. Maden sørger du selv for. Du er velkommen til at bruge skolens køkken.

Hvem er vi?

Vester Thorup Højskole er en helt ny højskole, der starter sit første lange kursus til august. Lige nu er der ikke elever på skolen, og du vil derfor have adgang til alle skolens faciliteter uden at blive forstyrret.

Området

Vester Thorup Højskole ligger naturskønt ved Jammerbugten i Nordjylland, tæt på Thorupstrand, som du måske kender fra tv-serien ”Gutterne på kutterne”. I landsbyen Vester Thorup er der en rigtig fin LokalBrugs, som ligger tre minutters gang fra højskolen.

I Vester Thorup er der desuden et røgeri, der sælger røget fisk, som er fanget ved Thorupstrand. Der er 4 km. til Thorupstrand, hvor du kan se de karakteristiske fiskekuttere, som området er kendt for. Ved Thorupstrand er der et fiskehus, hvor du kan købe frisk fisk og forskellige lækre frokostretter.

Transport

Hvis du rejser med offentlig transport, så kan vi evt. arrangere, at du bliver hentet ved bussen i Fjerritslev. Det kan også være en mulighed at kigge i Facebookgruppen ”Lift: Aarhus – Randers – Aars – Fjerritslev”, hvor der tit er mulighed for at få et billigt lift til Fjerritslev. Du kan også tjekke GoMore eller prøve tomlen.

Er I flere?

Det er også mulig at være flere, der søger om en plads sammen – det kan fx være, at I er i gang med en gruppeeksamen eller et fælles projekt.

Ansøg om en plads

Skriv lidt om dig selv, hvad du skal arbejde på, mens du er hos os og hvor mange dage, du gerne vil have en skriveplads. Send din ansøgning til hojskolen@outlook.dk