Skriverefugium ved skov og hav

Trænger du til arbejdsro?

Har du et skriveprojekt, skal du skrive opgave, har du eksamenslæsning – eller har du bare brug for arbejdsro?

Vester Thorup Højskole tilbyder arbejdsstationer til studerende, kunstnere, forfattere eller andre, der trænger til et skriveophold i smukke omgivelser.

Faciliteter

Et skriveophold på Vester Thorup Højskole koster 100 kr. pr. dag og inkluderer værelse, skrivebord, opholdsrum, fitnessrum, hyggelige udendørsarealer, adgang til bade- og køkkenfaciliteter, køleskab og masser af fred og ro. Maden sørger du selv for. Du er velkommen til at bruge skolens køkken.

Der er ikke opvask og oprydning inkluderet i prisen. Du sørger selv for at rydde op og vaske op efter dig selv.

Sengetøj

Du skal selv medbringe dyne, pude og sengetøj. Hvis du ikke har mulighed for det, så kan du leje dyne, pude og sengetøj for 100 kr. ekstra.

Hvem er vi?

Vester Thorup Højskole er en helt ny højskole, der starter sit første lange kursus januar 2020. Når der ikke bliver holdt korte kurser, er skolen tom, og du vil derfor have adgang til alle skolens faciliteter uden at blive forstyrret.

Området

Vester Thorup Højskole ligger naturskønt ved Jammerbugten i Nordjylland, tæt på Thorupstrand, som du måske kender fra tv-serien ”Gutterne på kutterne”. I landsbyen Vester Thorup er der en rigtig fin Lokalbrugs, som ligger tre minutters gang fra højskolen.

I Vester Thorup er der desuden et røgeri, der sælger røget fisk, og der er 4 km. til Thorupstrand, hvor du kan se de karakteristiske fiskekuttere, som området er kendt for. Ved Thorupstrand er der et fiskehus, hvor du kan købe frisk fisk og forskellige lækre frokostretter.

Transport

Hvis du rejser med offentlig transport, så stopper bus 70 i Vester Thorup. Det kan også være en mulighed at kigge i Facebookgruppen ”Lift: Aarhus – Randers – Aars – Fjerritslev”, hvor der tit er mulighed for at få et billigt lift til Fjerritslev. Du kan også tjekke GoMore eller blaffe herop.

Er I flere?

Det er også mulig at være flere, der søger om en plads sammen – det kan fx være, at I er i gang med en gruppeeksamen eller et fælles projekt.

Ansøg om en plads

Fortæl lidt om dig selv, og hvad du skal arbejde på, mens du er hos os. Skriv hvor mange dage og hvilke datoer, du gerne vil have en plads. Og gør det gerne forholdsvist kort. Send din mail til hojskolen@outlook.dk.