Studietur

Hvert semester tager vi en uge til Berlin. Vi besøger grønne virksomheder, alternative byhaver, nytænkende levefællesskaber og udforsker kunstscenen både dag og nat.

Som en del af forløbet Medskab dit højskoleophold kommer du til at være med til at have indflydelse på, hvad vi skal lave i Berlin, og I bliver inddraget i at planlægge turen.

Studieturen er inkluderet i prisen for det lange ophold, og du skal derfor ikke betale ekstra for turen.

Temauge om blafferi

Udover studieturen har vi en temauge, hvor vi bryder det normale skema op. I den her uge kommer du både til at beskæftige dig med grøn turisme samt prøve den nordjyske version af Danmarksspillet, når I alle drager ud på eventyr med Nordjylland rundt på tomlen.

De eksotiske og autentiske oplevelser er talrige i vores lokalområde, og du og dine kammerater kommer til at blaffe ud i området i hold, mens I løser opgaver og leder efter de smukkeste steder og de bedste oplevelser.

Inden I tager afsted skal vi arbejde med temaerne mod, tillid og nysgerrighed og forberede os på at undersøge Nordjylland, møde nye mennesker og finde de gode fortællinger med et tillidsfuldt og nysgerrigt sind.