Studievejledning og FVU

De fleste af højskolens elever står over for at skulle træffe valg om uddannelse og erhvervsvalg.

Du kan få studievejledning og hjælp til at afklare, hvordan du vælger mellem dine muligheder inden for uddannelse og din videre vej i livet. Vi kan ikke give dig alle svar, men vi kan hjælpe dig med at blive mere afklaret på dit uddannelsesvalg.

I løbet af de lange kurser vil der være oplæg fra en studievejleder samt mulighed for at aftale individuelle møder med vedkommende.

Det vil også være muligt at  deltage i åbent hus-arrangementer på relevante uddannelsesinstitutioner, og der vil være mulighed for virksomhedsbesøg.

FVU-undervisning

Hvis nogle af vores elever ønsker det, så vil det være muligt at få FVU-undervisning i samarbejde med VUC Jammerbugt.