Vennerabat på højskoleophold

Den 1. marts 2020 startede vi det første lange hold på Vester Thorup Højskole, og du er landet på siden her, fordi en af eleverne fra vores første elevhold har delt denne side med dig.

Vores første elevhold er helt vildt fantastiske, og hvis deres venner og bekendte er bare halvt så dejlige, så vil vi også gerne lave højskole med dem. Altså med dig.

Derfor giver vi en helt særlig vennerabat på 20 % på det næste lange hold fra august 2020. Det vil sige, at du kan gå på højskole til 1280 kr. om ugen i stedet for 1600 kr. om ugen.

Coronavirus og højskole

Er du bekymret for at tilmelde dig, hvis nedlukningen fortsætter eller vi slet ikke må lave højskole efter sommerferien?

Hvis højskolerne skulle risikere at forblive lukket eller blive lukket ned igen efter sommerferien, så får du selvfølgelig din fulde indbetaling refunderet. Hvis opstarten på dit tilmeldte hold bliver flyttet på grund af coronavirus, så skal du på samme vis selvfølgelig kun betale for de uger, hvor du rent faktisk befinder dig på skolen.

Du risikerer altså ikke at miste din indbetaling, og du kan derfor trygt tilmelde dig et langt kursus på Vester Thorup Højskole.

Tilmelding

Du benytter din vennerabat ved at skrive “vennerabat” samt navnet på din ven i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

16. august – 18. december 2020

18 uger